Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Knuste poteter

Knuste poteter

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. mellomstore potet (eller rester av kokt potet)
  • 2 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 50 g revet parmesan
  • 2 ss hakket bladpersille

Urtesmør:

  • 150 g romtemperert smør
  • skall fra 0,5 stk. sitron
  • 0,5 pk hakket bladpersille
  • 2 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 3 stk. båter hvitløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Knuste og sprø poteter med urtesmør er perfekt tilbehør til grillmaten, eller alene som en digg snacks. Potetene blir crunchy på utsiden og får en myk og god kjerne. Juster mengde chilipaste etter hvor spicy du liker det.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. mellomstore potet (eller rester av kokt potet)
  • 2 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 50 g revet parmesan
  • 2 ss hakket bladpersille

Urtesmør:

  • 150 g romtemperert smør
  • skall fra 0,5 stk. sitron
  • 0,5 pk hakket bladpersille
  • 2 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 3 stk. båter hvitløk

Slik gjør du

Bruk gjerne rester av kokte poteter.

trinn du kan merke av

Server knuste poteter som en egen rett med dip, eller som tilbehør til grillmaten. 

Knuste poteter

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Potet du vil elske

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB15 19.06.2024 09:52:00