Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Knuste poteter

Ingredienser

  • 12 stk. mellomstore potet (eller rester av kokt potet)
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 50 g revet parmesan
  • 2 ss hakket bladpersille

Urtesmør:

  • 150 g romtemperert smør
  • skall fra 0,5 stk. sitron
  • 0,5 pk hakket bladpersille
  • 2 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 3 stk. båter hvitløk
Del

Knuste poteter

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Knuste og sprø poteter med urtesmør er perfekt tilbehør til grillmaten, eller alene som en digg snacks. Potetene blir crunchy på utsiden og får en myk og god kjerne. Juster mengde chilipaste etter hvor spicy du liker det.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 12 stk. mellomstore potet (eller rester av kokt potet)
  • 2 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 50 g revet parmesan
  • 2 ss hakket bladpersille

Urtesmør:

  • 150 g romtemperert smør
  • skall fra 0,5 stk. sitron
  • 0,5 pk hakket bladpersille
  • 2 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 3 stk. båter hvitløk

Slik gjør du

Bruk gjerne rester av kokte poteter.

trinn du kan merke av

Server knuste poteter som en egen rett med dip, eller som tilbehør til grillmaten. 

Knuste poteter

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 23.03.2023 09:27:23