Ingredienser

  • 4 ss snøfrisk naturell
  • 2 stk. lefse
  • 4 skiver røkelaks
  • 2 ss frisk dill
  • 0,25 stk. rødløk
  • 20 g ruccula
Del

Lefseruller med røkelaks

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Lefseruller med røkelaks er en klassiker og noe de fleste setter pris på! Disse har vi fylt med snøfrisk, rødløk og dill. Passer like godt til koldtbordet, som til lunsj!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

  • 4 ss snøfrisk naturell
  • 2 stk. lefse
  • 4 skiver røkelaks
  • 2 ss frisk dill
  • 0,25 stk. rødløk
  • 20 g ruccula

Slik gjør du

  1. Smør kremost i et jevnt, tynt lag utover lefsene. Legg på skiver av røkelaks.
  2. Finhakk dill og rødløk.
  3. Legg litt ruccula på lefsene, og dryss på finhakket dill og rødløk. Rull lefsene sammen, og skjær dem opp i biter på 3-4 cm. Legg over på et serveringsfat eller spis som de er.

Lefseruller med røkelaks

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant