Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pimientos de Padrón (stekt padrón paprika)

Pimientos de Pádron (Stekt Padrónpaprika)

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g grønn chili (padrón, pimientos eller andre)
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts flaksalt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min

Ingen tapaskveld uten Pimientos de padrón!! Disse små, butte og akkurat passe sterke chiliene er et must på tapasbordet, og er veldig enkle å lage. Det finnes mange ulike sorter grønn chili, pass på at du ikke velger de sterkeste!

Tid
Under 20 min

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g grønn chili (padrón, pimientos eller andre)
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts flaksalt

Slik gjør du

  1. Skyll chiliene i lunkent vann og tørk dem godt. 
  2. Varm oljen i en vid stekepanne og legg i chiliene. Stek dem på høy varme til de faller sammen, skinnet sprekker opp og de begynner å bli gylne. 
  3. Ha de ferdig stekte chiliene over på en tallerken og dryss over salt. Server med én gang.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB14 25.04.2024 23:09:46