Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Brieboller med lime og chili

Brieboller med lime og chili

Ingredienser

porsjoner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Disse små kjøttbollene har en smakfull hemmelighet i midten. Server bollene med tyttebærvinaigrette, en god salsa eller chutney. Ypperlig til tapas, og vi lover at det smaker!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Slik gjør du

  1. Rens chilien for frø og finhakk den. Vask limen godt. Bruk et lite rivjern på halve limen. Ikke få med det hvite, det smaker ikke godt.
  2. Bland det revne skallet, saften fra hele limen sammen med chili i kjøttdeigen. Rør godt sammen. Tilsett salt og pepper.
  3. Del osten opp i terninger.
  4. Lag små boller av deigen. Legg i en bit ost i midten på hver bolle.
  5. Stek bollene på middels varme i stekepannen i ca. 10 minutter, eller til bollene er gjennomstekte. Server de sammen med tyttebærvinaigrette, salsa eller en god chutney. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 03:31:35