Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Carpaccio til tapas

Carpaccio til tapas

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 1 kg indrefilet av storfe eller kalv
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 dl friske urter f.eks. persille, kjørvel, rosmarin, estragon, kjørvel eller timian
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss smør
  • 2 ss olivenolje
  • 50 g parmesan
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,5 pk ruccula eller friske urter
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Et raust fat med tynne skiver av indrefilet, god olivenolje og tynne flak av høvlet parmesan vil garantert vekke begeistring på tapasbordet. Her har vi brunet indrefileten raskt for å få med den gode stekesmaken, og skåret fileten i tynne, tynne skiver med en skarp kniv.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 1 kg indrefilet av storfe eller kalv
  • 1 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 1 dl friske urter f.eks. persille, kjørvel, rosmarin, estragon, kjørvel eller timian
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss smør
  • 2 ss olivenolje
  • 50 g parmesan
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,5 pk ruccula eller friske urter

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Kjøttet kan godt stekes dagen før det skal serveres, men bør ikke skjæres i skiver før rett før servering. Indrefilet av storfe kan byttes ut av for eksempel indrefilet av elg.

Carpaccio til tapas

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Italienske favoritter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB11 25.04.2024 09:47:40