Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Dadler med bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. stenfrie dadler
  • 4 skiver bacon
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dadler med bacon er den perfekte tapas når du vil lage noe skikkelig godt, som også er enkelt og krever minimalt med utstyr. Perfekt å ha med som ditt bidrag til tapasbordet på vennefesten eller å servere som snacks til gjestene dine.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. stenfrie dadler
  • 4 skiver bacon

Slik gjør du

  1.  Ta ut steinene fra dadlene, og surr en halv skive bacon rundt hver daddel. Fest gjerne med en liten tannpirker (uten smak).
  2. Stek på 200 °C i 10-15minutter, eller til de har fått en sprø konsistens. Du kan også legge dadlene på grillen i ca. 3-4 minutter, og så er de klare for servering. 

De er aller best når de er litt lune. Hvis du lager de ferdig i forkant av servering kan du gjerne lune de litt i ovnen. Men, de er også gode når de er kalde. 

I stedet for dadler kan du også bruke frisk frukt som fersken, aprikoser, ananas, mango og så videre.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7869, server:MP-PRD-WEB12 29.02.2024 17:24:10