Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kjøttboller teriyaki

Kjøttboller teriyaki

Ingredienser

porsjoner
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 stk. rød chili
  • 400 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 100 g teriyakisaus
  • 1,5 ss sesamfrø

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tapas kjøttboller med en asiatisk vri blir fort en ny favoritt på tapasbordet! Krydrede boller av storfe dekket av en sticky og søt teriyakiglaze. Her kan du også bruke svinekjøttdeig eller lammekjøttdeig. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 stk. rød chili
  • 400 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 100 g teriyakisaus
  • 1,5 ss sesamfrø

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bland gjerne inn brødsmuler i kjøttdeigen. Det er både for å drøye, men også for å holde på fuktigheten og gjøre bollene saftigere. 

Lyst til å prøve andre tapaskjøttboller? Skjekk ut oppskrift på kjøttboller hoisin, medister albondigas eller lammekjøttboller med granatepleglaze.

Kjøttboller teriyaki

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13598, server:MP-PRD-WEB12 22.03.2025 11:06:33