Lagre

Ingredienser

6  porsjoner
  • 500 g medisterfarse
  • 250 g karbonadedeig
  • 0,25 stk. grønn paprika i små terninger
  • 0,25 stk. rød paprika i små terninger
  • 0,25 boks hermetiske maiskorn, liten boks (liten boks)

  • 1 ss finhakket bladpersille til pynt
Del

Kjøttpudding med mais og paprika

(3)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lager du kjøttpudding har du både middag og pålegg. Mais, rød og grønn paprika setter farge og smak på kjøttpuddingen. Barna vil elske den.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

6  porsjoner
  • 500 g medisterfarse
  • 250 g karbonadedeig
  • 0,25 stk. grønn paprika i små terninger
  • 0,25 stk. rød paprika i små terninger
  • 0,25 boks hermetiske maiskorn, liten boks (liten boks)

  • 1 ss finhakket bladpersille til pynt

Slik gjør du

  1. Rør raskt sammen medisterfarse og karbonadedeig. Fyll en smurt brødform (1 liters) med halvparten av farsen, og lag en glatt overflate.
  2. Rør sammen paprika og mais, og fordel dette over deigen i formen. Press grønnsakene lett sammen. 
Du kan også velge andre lettkokte grønnsaker til fyll, og eventuelt legge dem i to lag. Et dryss med hakkede urter høyner også den milde smaken.
  1. Ha over resten av deigen, og lag en glatt overflate. Stikk inn et steketermometer.
  2. Stek kjøttpuddingen i stekeovn på 175° C i ca. 40-50 minutter. Puddingen  er ferdig når steketermometeret viser 70° C.

Server kjøttpuddingen med kokte poteter, sjysaus og dampet grønnsaker. Eller ha skiver av kjøttpudding på brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant