Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kjøttpudding med mais og paprika

Kjøttpudding med mais og paprika

Ingredienser

6  porsjoner
  • 500 g medisterfarse
  • 250 g karbonadedeig
  • 0,25 stk. grønn paprika i små terninger
  • 0,25 stk. rød paprika i små terninger
  • 0,25 boks hermetiske maiskorn, liten boks (liten boks)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 262 kcal
Fett 19 g
Protein 18 g
Karbohydrater 6 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lager du kjøttpudding har du både middag og pålegg. Mais, rød og grønn paprika setter farge og smak på kjøttpuddingen. Barna vil elske den.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

6  porsjoner
  • 500 g medisterfarse
  • 250 g karbonadedeig
  • 0,25 stk. grønn paprika i små terninger
  • 0,25 stk. rød paprika i små terninger
  • 0,25 boks hermetiske maiskorn, liten boks (liten boks)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 262 kcal
Fett 19 g
Protein 18 g
Karbohydrater 6 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Du kan også velge andre lettkokte grønnsaker til fyll, og eventuelt legge dem i to lag. Et dryss med hakkede urter høyner også den milde smaken.

Server kjøttpuddingen med kokte poteter, sjysaus og kokte grønnsaker. 

Får du rester av kjøttpuddingen kan du skjære den i skiver og bruke som pålegg i matpakka.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12010, server:MP-PRD-WEB14 10.11.2024 11:49:48