Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Fylte jalapeños med bacon

Ingredienser

  • 8 stk. jalapeño
  • 125 g snøfrisk naturell
  • 150 g bacon
Del

Fylte jalapeños med bacon

(2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lyst til å servere noe spennende til gjestene dine? Her har vi fylt jalapeños med kremost og surret dem i bacon. Vi har beregnet to stk per porsjon. Perfekt å servere som snaks eller på tapasbordet.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 8 stk. jalapeño
  • 125 g snøfrisk naturell
  • 150 g bacon

Slik gjør du

1. Del jalapeño i to og ta ut frøene.

For midlere smak: fjern både stilk og frø fra jalapeñoene.

2. Bruk en sprøytepose og fyll dem med kremost.

3. Surr dem inn i bacon. Stekes i 20-25 min på 225 °C, til baconet er gyllent. Legge gjerne de fylte jalapeñosene over på en tallerken med litt kjøkkenpapir for å la overflødig fett renne av.

Jalapeñoene kan også grilles. Bruk en grill med lokk. Legg dem på en varm grill på direkte varme, snu dem slik at du får en fin farge på baconet. Legg jalapeñoene på indirekte varme, og ha på lokket. De er ferdige etter ca. 20 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB12 29.11.2022 12:42:05