Lagre

Ingredienser

Tilbehør

  • 1 stk. purre i skiver
  • 1 pk rødkål
  • 1 ts tørket rosmarin eller litt frisk rosmarin
  • 1 stk. pære
Del

Svinekoteletter med pære og rødkål

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkelt og godt! Server kotelettene med lune pærer og gjør gjerne rødkålen litt mer spennende ved å smaksette den med purre og krydder.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

Tilbehør

  • 1 stk. purre i skiver
  • 1 pk rødkål
  • 1 ts tørket rosmarin eller litt frisk rosmarin
  • 1 stk. pære

Slik gjør du

  1. Skjær noen hakk i fettranden på kotelettene, da blir det lettere å steke dem jevnt. Krydre kotelettene med salt og pepper.

  1. Brun kotelettene på sterk varme i en stekepanne med margarin, 2-3 minutter på hver side. La kotelettene ettersteke på svakere varme i ca. 5 minutter. 
  2. Del pære i fire, og ta ut kjernehuset. Legg bitene i pannen sammen med kotelettene de siste 5 minuttene.
  3. Fres purre i en liten kjele. Tilsett rosmarin og ha i godt avrent rødkål. Varm opp og krydre eventuelt med salt og pepper. 

Server kotelettene med varme pærer og rødkål.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant