Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ts olje til pensling
  • 4 ss sesamfrø
  • 2 ss margarin til steking

Salat:

  • 2 stk. rød paprika i strimler (evt. gul og rød)
  • 1 stk. rødløk i tynne båter
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 100 g ruccula
  • 1 båt revet hvitløk
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Svinekoteletter med sesamfrø

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

“Kotelettbiffer” får du enkelt til ved å skjære bort beinet på vanlige koteletter. Paner dem i sesamfrø for å få en deilig, nøttaktig smak.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ts olje til pensling
  • 4 ss sesamfrø
  • 2 ss margarin til steking

Salat:

  • 2 stk. rød paprika i strimler (evt. gul og rød)
  • 1 stk. rødløk i tynne båter
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 100 g ruccula
  • 1 båt revet hvitløk
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær bort ben og fett på koteletten.
  2. Ha sesamfrø på en tallerken. Pensle kotelettene med litt olje og trykk dem ned i sesamfrø.
  3. Stek kotelettene ca. 2 minutter på hver side og etterstek i 3-4 minutter til de er gjennomstekte.
  4. Bland sammen alle ingrediensene til salaten og smak til med rødvinseddik, salt og pepper.

Server gjerne med ris eller brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant