Svinekoteletter med sesamfrø

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

“Kotelettbiffer” får du enkelt til ved å skjære bort beinet på vanlige koteletter. Paner dem i sesamfrø for å få en deilig, nøttaktig smak.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ts olje til pensling
  • 4 ss sesamfrø
  • 2 ss margarin til steking

Salat:

  • 2 stk rød paprika i strimler (evt. gul og rød)
  • 1 stk rødløk i tynne båter
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 100 g ruccula
  • 1 båt revet hvitløk
  • 2 ss rødvinseddik
  • 14 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Skjær bort ben og fett på koteletten.

2. Ha sesamfrø på en tallerken. Pensle kotelettene med litt olje og trykk dem ned i sesamfrø.

3. Stek kotelettene ca. 2 minutter på hver side og etterstek i 3-4 minutter til de er gjennomstekte.

4. Bland sammen alle ingrediensene til salaten og smak til med rødvinseddik, salt og pepper.

Server gjerne med ris eller brød.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.