Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. rødløk i ringer
  • 3 ss rødvinseddik
  • 2 ss appelsinmarmelade
  • 1 pk aspargesbønner
Del

Koteletter med rødløksmarmelade

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rødløksmarmeladen gir et herlig løft til svinekotelettene. Denne enkle middagsretten blir uten tvil en høydare ved middagsbordet. Både for store og små.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. rødløk i ringer
  • 3 ss rødvinseddik
  • 2 ss appelsinmarmelade
  • 1 pk aspargesbønner

Slik gjør du

  1. Brun kotelett raskt i en varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la dem etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
  2. Stek rødløk i en panne på middels varme til løken er myk
  3. Sett opp temperaturen på platen og ha i rødvinseddik og la det koke inn.
  4. Tilsett appelsinmarmelade og la det bli lett karamellisert.
  5. Kok aspargesbønner i lettsaltet vann.

Server gjerne med kokt ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant