Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kotelett med rødløk

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. rødløk i ringer
  • 3 ss rødvinseddik
  • 2 ss appelsinmarmelade
  • 1 pk aspargesbønner
Del

Koteletter med rødløksmarmelade

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rødløksmarmeladen gir et herlig løft til svinekotelettene. Denne enkle middagsretten blir uten tvil en høydare ved middagsbordet. Både for store og små.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 1 ss margarin til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. rødløk i ringer
  • 3 ss rødvinseddik
  • 2 ss appelsinmarmelade
  • 1 pk aspargesbønner

Slik gjør du

  1. Brun kotelett raskt i en varm panne og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la dem etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
  2. Stek rødløk i en panne på middels varme til løken er myk
  3. Sett opp temperaturen på platen og ha i rødvinseddik og la det koke inn.
  4. Tilsett appelsinmarmelade og la det bli lett karamellisert.
  5. Kok aspargesbønner i lettsaltet vann.

Server gjerne med kokt ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 24.03.2023 10:22:40