Svinekoteletter med kremet agurk

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Vil du ha middag i en fart? Forbered tilbehøret og stek svinekotelettene. Mens kjøttet hviler litt lager du grønnsaker og saus i ett. Hurtigmat fra bunnen!

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 2 ss margarin , til steking

  • 2 stk agurk
  • 2 båt hvitløk
  • ½ stk purre
  • 3 dl kremfløte
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper

Slik gjør du

  1. Skrell agurk og del den i to, så i to på langs. Bruk en teskje og skrap ut frøene i midte. Skjær agurken i skiver.

  1. Rens hvitløk. Press med knivflaten til hvitløken presses sammen. Skjær den i skiver, og finhakk den. Da kommer smakene ekstra godt frem.

  1. Lag små snitt i fettranden, slik at koteletten steker jevnt. Krydre kotelettene med salt og pepper.

  1. Brun kotelettene 2-3 minutter på begge sider i en varm stekepanne med margarin. La kotelettene ettersteke på lav varme i ca. 5 minutter.

  1. Surr hvitløk og purre raskt i en stekepanne med litt margarin. Ha i agurk, og stek videre et par minutter. Hell på fløte, og kok opp. La det koke 2-3 minutter og smak til med salt og pepper.

Server saftige svinekoteletter med kremet agurk.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.