Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Svinekotelett med kremet agurk 1

Ingredienser

  • 2 stk. agurk
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 stk. purre
  • 3 dl kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Svinekoteletter med kremet agurk

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vil du ha middag i en fart? Forbered tilbehøret og stek svinekotelettene. Mens kjøttet hviler litt lager du grønnsaker og saus i ett. Hurtigmat fra bunnen!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. agurk
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 stk. purre
  • 3 dl kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skrell agurk og del den i to, så i to på langs. Bruk en teskje og skrap ut frøene i midte. Skjær agurken i skiver.

  1. Rens hvitløk. Press med knivflaten til hvitløken presses sammen. Skjær den i skiver, og finhakk den. Da kommer smakene ekstra godt frem.

  1. Lag små snitt i fettranden, slik at koteletten steker jevnt. Krydre kotelettene med salt og pepper.

  1. Brun kotelettene 2-3 minutter på begge sider i en varm stekepanne med margarin. La kotelettene ettersteke på lav varme i ca. 5 minutter.

  1. Surr hvitløk og purre raskt i en stekepanne med litt margarin. Ha i agurk, og stek videre et par minutter. Hell på fløte, og kok opp. La det koke 2-3 minutter og smak til med salt og pepper.

Server saftige svinekoteletter med kremet agurk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 08.02.2023 02:22:30