Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skolekjøkken, fårikål

Norske slagere

Norsk tradisjonsmat er aktuell som aldri før! Unge mennesker trykker gamle tradisjoner til sitt bryst og norske slagere blir dagens hiter...

Mattradisjoner er en viktig del av kulturarven vår, en arv vi må ta vare på og la oss inspirere av. Tradisjonsmat kan også kalles "det folkelige norske kjøkken", noe alle har et ansvar for å bevare og videreføre til nye generasjoner.

Det finnes et enormt antall oppskrifter på tradisjonsmat . Ofte har hver landsdel, bygd og slekt har egne matskikker og oppskrifter som er videreført fra én generasjon til neste.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB14 05.11.2024 19:31:35