Brun saus Kategori Tradisjon Vanskelighetsgrad Middels Tid 20–40 min Brun saus passer til kjøttkaker, benløse fugler, kjøttpudding, steik og andre typisk norske retter. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 4 ss smør 4 ss hvetemel 1 l kjøttkraft eller buljong 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper Vis næringsinnhold Energi 88kcal Fett 7.3g Protein 1.4g Karbohydrater 4.5g Jern 0.1mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du Smelt og brun smøret. Tilsett hvetemel og brun over svak varme til blandingen får en nøttebrun farge. Spe med varm kraft eller buljong, og rør godt mellom hver gang du sper. La sausen småkoke i ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.