Rørte tyttebær

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Stort enklere kan det ikke gjøres – bær og sukker og en skje å røre med. Og vil du heve smaken til nye høyder, kan du smake til den rørte tyttebæra med en skvett akevitt.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 200 g tyttebær
  • 100 g sukker , (gjerne demerara)

Slik gjør du

  1. Bland bær og sukker i en bolle og visp eller rør godt sammen. Rør til en del av bærene er knust, men la gjerne noen være hele. 
Du kan også lage rørte tyttebær i hurtigmikser, men da må det gå fort, så syltetøyet ikke blir for finmost! Rørte tyttebær kan godt fryses, og det kan også godt lages av tyttebær som har vært fryst. Tilpass sukkermengden etter smak og behag.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.