Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hjemmelaget flatbrød

Evas flatbrød

Ingredienser

porsjoner
  • 7 dl melk
  • 7 dl vann
  • 500 g grov sammalt hvete
  • 1,5 kg grovbakstmel (ferdigblanding av hvete og rug)
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker

byggmel til utbaking

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Flatbrød er tradisjonsbakst på sitt beste. Brødet bakes uten gjær, og kjevles i millimeter tynne leiver som stekes på takke. Flatbrød er yppelig til spekemat eller til suppe og gryteretter.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 7 dl melk
  • 7 dl vann
  • 500 g grov sammalt hvete
  • 1,5 kg grovbakstmel (ferdigblanding av hvete og rug)
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker

byggmel til utbaking

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Oppbevares tørt og kjølig.

Liker du å drive med takkebakst? Da kan vi anbefale oppskriftene på potetlomper og kling også. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 29.05.2024 02:15:30