Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 kg oksehale , skiver
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 l vann
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 1 ss anisfrø
  • 2 ss frisk timian , hakket
  • 2 stk. laurbærblad
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oksehalesuppe fra Nederland

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å lage god suppe er ingen kunst når man har gode råvarer. Oksehale trenger lang koketid for å mørnes, men kjøttet blir fantastisk og kraften enda bedre. Denne oppskriften kommer fra Nederland.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 kg oksehale , skiver
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 l vann
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 1 ss anisfrø
  • 2 ss frisk timian , hakket
  • 2 stk. laurbærblad
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Brun oksehalene på høy varme i bunnen av gryta. Hell på vann til det dekker oksehalene.
  2. Skjær løken i grove biter og ha dem i gryta sammen med laurbær, boksetomater og anisfrø. La det koke i to til fire timer.
  3. Smak til med salt og pepper.

Server med poteter eller potetmos.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant