Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Wok med kylling og nudler

Kyllingfilet til travel hverdag

I en travel hverdag bruker vi kortere tid til å tilberede middag enn før. Kyllingfileter er midt i blinken for raske og sunne hverdagsmiddager. Her er våre middagstips med kyllingfilet.

For mange familier er det viktig at hverdagsmiddagen er rask og lettvint å tilberede, samtidig som måltidet skal være fullverdig rent ernæringsmessig. Det er derfor lett å forstå at man prioriterer å bruke mer penger på middagsmat som kan tilberedes raskt til hverdags, og heller lage billigere matretter som tar lengre tid i helgene. 

Smaker fra hele verden

Kylling kan smaksettes med alle typer kryddere - fra det kjente med salt og pepper til de mer ukjente krydderblandingene som importeres fra andre land. Disse krydderblandingene kan være enten tørre, eller smørbar på konsistens og kalles da gjerne for en pasta. Garam masala, tikka masala og curry paste er eksempler på hva du kan finne i butikkhyllene.

I dagligvareforretningene finnes det et vell av halvfabrikatvarer som kan kombineres med kylling - de aller fleste av dem med smaker fra andre land. Kina, Thailand, Mexico, India, Italia og Cajun er land eller områder som for tiden setter mest preg på nordmenns smakebiter på andre lands mattradisjoner.

Se flere tips til hverdagsmiddag eller kosemat du kan lage med kyllingfilet

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB13 28.05.2024 05:14:01