Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gratinerte margbein av rein

Gratinerte margbein av rein

Ingredienser

porsjoner

Gratineringsmasse:

  • 100 g loff
  • 100 g smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. sitron
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Marg av rein, smak av naturen, gratinert med brødsmuler og smør. Ha sitronsaft over og et dryss med revet sitronskall. Spennende, vakkert og utrolig velsmakende.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Gratineringsmasse:

  • 100 g loff
  • 100 g smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. sitron

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 230 °C
  2. Legg margbein i en ildfast form med snittflaten opp, bruk gjerne litt folie for å få beina til å ligge rett.
  3. Smuldre loffen i små biter, og bland brødsmulene med smør, salt og pepper.
  4. Dryss gratineringsmassen over margbeina. 
  5. Plasser formen midt i ovnen i 10 minutter, til gratineringsmassen har fått en gyllen og fin farge. Da er også margen ferdig.

Server gratinerte margbein med nyrevet sitronskall og sitronbåter.  

Det er viktig at du får delt margbein hos din slakter, eller kjøper de ferdig delte. Det er både vanskelig og farlig å dele de selv.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB12 17.06.2024 07:07:09