Crispy reinsdyrskav med tyttebærhoisin

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Her får du oppskriften på en "crispy duck", minus "duck" - pluss rein, altså kinesiske pannekaker fylt med saftig og mørt reinsdyrskav, friske grønnsaker og en deilig tyttebærhoisin. 

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav , eventuelt suovas
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss smør eller margarin til steking

Tyttebærhoisin:

  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 1 dl frosne tyttebær , eventuelt ferske
  • 1,5 dl hoisinsaus
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sesamolje (kan sløyfes)
  • 1 stk. saft av ca. lime

Snarsyltet gulrot:

  • 2 stk. gulrot
  • 1 dl vann
  • 0,5 dl sukker
  • 0,25 dl eplecidereddik eller riseddik

Til servering:

  • 1 stk. agurk
  • 2 stk. vårløk
  • 12 stk. kinesiske pannekaker
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss sesamfrø
  • 1 stk. lime i båter

Slik gjør du

bar