Crispy reinsdyrskav med tyttebærhoisin
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Her får du oppskriften på en "crispy duck", minus "duck" - pluss rein, altså kinesiske pannekaker fylt med saftig og mørt reinsdyrskav, friske grønnsaker og en deilig tyttebærhoisin.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g reinsdyrskav , eventuelt suovas -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss smør eller margarin til steking
Tyttebærhoisin:
-
2 båter hvitløk -
1 stk. grønn chili -
1 ts revet frisk ingefær -
1 ss nøytral olje til steking -
1 dl frosne tyttebær , eventuelt ferske -
1,5 dl hoisinsaus -
2 ss soyasaus -
1 ss sesamolje (kan sløyfes) -
1 stk. saft av ca. lime
Snarsyltet gulrot:
-
2 stk. gulrot -
1 dl vann -
0,5 dl sukker -
0,25 dl eplecidereddik eller riseddik
Til servering:
-
1 stk. agurk -
2 stk. vårløk -
12 stk. kinesiske pannekaker -
0,5 potte frisk koriander -
2 ss sesamfrø -
1 stk. lime i båter