Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrsuppe på glass alternativ 1

Reinsdyrsuppe på glass

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g hel spelt
  • 300 g reinsdyrskav
  • 1 ss smør
  • 4 stk. gulrot
  • 100 g frisk spinat
  • 100 g østerssopp
  • 12 stilker frisk timian
  • 1 l reinsdyrkraft
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 342 kcal
Fett 10 g
Protein 31 g
Karbohydrater 24 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne suppen med reinsdyrskav kan du ta med deg ut på tur eller spise hjemme. Alt lages på forhånd. Det er altså bare å helle på varm kraft, så er suppen klar. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g hel spelt
  • 300 g reinsdyrskav
  • 1 ss smør
  • 4 stk. gulrot
  • 100 g frisk spinat
  • 100 g østerssopp
  • 12 stilker frisk timian
  • 1 l reinsdyrkraft
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 342 kcal
Fett 10 g
Protein 31 g
Karbohydrater 24 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Du kan ta med deg glassene ut på tur. Da er det lurt å ta med seg kraften i en termos for å holde den varm. Perfekt turmat!
Du kan ta med deg glassene ut på tur. Da er det lurt å ta med seg kraften i en termos for å holde den varm. Perfekt turmat!

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB14 14.12.2024 09:36:35