Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrsuppe på glass alternativ 1

Reinsdyrsuppe på glass

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g hel spelt
  • 300 g reinsdyrskav
  • 1 ss smør
  • 4 stk. gulrot
  • 100 g frisk spinat
  • 100 g østerssopp
  • 12 stilker frisk timian
  • 1 l reinsdyrkraft
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne suppen med reinsdyrskav kan du ta med deg ut på tur eller spise hjemme. Alt lages på forhånd. Det er altså bare å helle på varm kraft, så er suppen klar. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g hel spelt
  • 300 g reinsdyrskav
  • 1 ss smør
  • 4 stk. gulrot
  • 100 g frisk spinat
  • 100 g østerssopp
  • 12 stilker frisk timian
  • 1 l reinsdyrkraft

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Du kan ta med deg glassene ut på tur. Da er det lurt å ta med seg kraften i en termos for å holde den varm. Perfekt turmat!
Du kan ta med deg glassene ut på tur. Da er det lurt å ta med seg kraften i en termos for å holde den varm. Perfekt turmat!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB11 25.04.2024 23:43:09