Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrsuppe på glass alternativ 1

Ingredienser

  • 100 g hel spelt
  • 300 g reinsdyrskav
  • 1 ss smør
  • 4 stk. gulrot
  • 100 g frisk spinat
  • 100 g østerssopp
  • 12 stilker frisk timian
  • 1 l reinsdyrkraft
Del

Reinsdyrsuppe på glass

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne suppen med reinsdyrskav kan du ta med deg ut på tur eller spise hjemme. Alt lages på forhånd. Det er altså bare å helle på varm kraft, så er suppen klar. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 100 g hel spelt
  • 300 g reinsdyrskav
  • 1 ss smør
  • 4 stk. gulrot
  • 100 g frisk spinat
  • 100 g østerssopp
  • 12 stilker frisk timian
  • 1 l reinsdyrkraft

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Du kan ta med deg glassene ut på tur. Da er det lurt å ta med seg kraften i en termos for å holde den varm. Perfekt turmat!
Du kan ta med deg glassene ut på tur. Da er det lurt å ta med seg kraften i en termos for å holde den varm. Perfekt turmat!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 26.03.2023 20:28:36