Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pho med reinsdyrskav

Pho med reinsdyrskav

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2 stk. vårløk
  • 2 stk. finhakket rød chili
  • 1 stk. gulrot
  • 0,5 potte hakket frisk koriander
  • 2 stk. lime
  • 500 g risnudler
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 50 g sukkererter

Buljong:

  • 4 stk. stjerneanis
  • 4 stk. hel nellik
  • 2 stk. hel kanel
  • 1 bit tommelstor frisk ingefær
  • 4 ts fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 l kjøttbuljong (utblandet) av vilt eller okse
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 693 kcal
Fett 14 g
Protein 30 g
Karbohydrater 108 g

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Vietnamesisk buljongsuppe og reinsdyrkjøtt? Det høres unektelig merkelig ut, men smakskombinasjonene som oppstår er nydelige! Pho er «fetteren» til ramen, og en fjern og eksotisk slektning av vår sodd.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2 stk. vårløk
  • 2 stk. finhakket rød chili
  • 1 stk. gulrot
  • 0,5 potte hakket frisk koriander
  • 2 stk. lime
  • 500 g risnudler
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 50 g sukkererter

Buljong:

  • 4 stk. stjerneanis
  • 4 stk. hel nellik
  • 2 stk. hel kanel
  • 1 bit tommelstor frisk ingefær
  • 4 ts fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 l kjøttbuljong (utblandet) av vilt eller okse
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 693 kcal
Fett 14 g
Protein 30 g
Karbohydrater 108 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14470, server:MP-PRD-WEB11 16.06.2025 06:06:18