Ingredienser

  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk. vårløk

Mangodressing:

  • 6 ss seterrømme
  • 2 ss mangochutney
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 1 stk. rødløk , i tynne ringer
  • 1 stk. oransje paprika , i strimler
  • 1 pk ruccula (à 65 g)
  • 4 stk. pitabrød
Del

Pita med reinsdyrskav

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Reinsdyrskav kan du halvtine og steke raskt i en god, varm panne. En enkel lørdagsgodbit får du ved å fylle pitabrød med skav, grønnsaker og en smakfull dressing.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 stk. vårløk

Mangodressing:

  • 6 ss seterrømme
  • 2 ss mangochutney
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 1 stk. rødløk , i tynne ringer
  • 1 stk. oransje paprika , i strimler
  • 1 pk ruccula (à 65 g)
  • 4 stk. pitabrød

Slik gjør du

  1. Bland sammen rømme og mangochutney, smak til med salt og pepper. La gjerne dressingen stå å trekke smak. 
  2. Stek reinsdyrskav raskt i flere omganger i en varm stekepanne med litt smør. Krydre med salt og pepper. Ha i vårløk når skavet er såvidt gjennomstekt og la det surre ca. 1 minutt. 
  3. Varm pitabrød som anvist på pakken. Fyll varme pitabrød med rødløk, paprika, ruccula  og nystekt reinsdyrskav.

Server pitabrødene med mangodressing til.

Du kan også bruke suovas, skavet røkt reinsdyrkjøtt, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant