Bruschetta med kremost og reinsdyrskav

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Reinsdyrskav som tapas? Selvfølgelig! Server små bruschetta med skav, kremost og tyttebær som del av et større tapasbord. Enkelt, eksotisk og fantastisk godt!

Ingredienser

  • 250 g reinsdyrskav
  • 1,5 ss smør til steking
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts malt kardemomme
  • 0,5 ts salt

  • 10 skiver baguette
  • 1 ss olje til steking
  • 0,5 beger kremost med urter , gjerne timian og rødløk
  • 5 ts rørt tyttebær

Slik gjør du

  1. Skjær baguette i skiver. Stek skivene gylne i litt olje i en stekepanne. Legg stekte skiver baguette over på et ark tørkepapir slik at fettet renner av.
  2. Stek halvtint reinsdyrskav raskt i en varm stekepanne med litt smør. Ha over kanel og kardemomme, smak til med salt.
  3. Smør baguetteskiver med kremost. Ha på reinsdyrskav og rørte tyttebær.
Du kan også bruke suovas, skavet røkt reinsdyrkjøtt, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her. Retten er ikke bare supergod på tapasbordet, men egner seg også som en enkel forrett. 
 
Bruschetta med kremost og reinsdyrskav

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.