Bruschetta med kremost og reinsdyrskav Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Reinsdyrskav som tapas? Selvfølgelig! Server små bruschetta med skav, kremost og tyttebær som del av et større tapasbord. Enkelt, eksotisk og fantastisk godt! Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 250 g reinsdyrskav 11⁄2 ss smør til steking 1⁄2 ts malt kanel 1⁄4 ts malt kardemomme 1⁄2 ts salt 10 skiver baguette 1 ss olje til steking 1⁄2 beger kremost med urter , gjerne timian og rødløk 5 ts rørt tyttebær Slik gjør du 1. Skjær baguette i skiver. Stek skivene gylne i litt olje i en stekepanne. Legg stekte skiver over på tørkepapir. 2. Stek halvtint reinsdyrskav raskt i en varm stekepanne med litt smør. Ha over kanel, kardemomme og salt. 3. Smør baguetteskiver med kremost. Ha på reinsdyrskav og rørte tyttebær. Du kan også bruke suovas, lettsaltet og røkt reinsdyrskav, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.