Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Reinsdyrskav som tapas? Selvfølgelig! Server små bruschetta med skav, kremost og tyttebær som del av et større tapasbord. Enkelt, eksotisk og fantastisk godt!
Du kan også bruke suovas, skavet røkt reinsdyrkjøtt, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her.
Retten er ikke bare supergod på tapasbordet, men egner seg også som en enkel forrett.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 4. august. GOD SOMMER!