Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruschetta med kremost og reinsdyrskav

Bruschetta med kremost og reinsdyrskav

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 250 g reinsdyrskav
  • 1,5 ss smør til steking
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts malt kardemomme
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 beger kremost med urter , gjerne timian og rødløk
  • 5 ts rørt tyttebær
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Reinsdyrskav som tapas? Selvfølgelig! Server små bruschetta med skav, kremost og tyttebær som del av et større tapasbord. Enkelt, eksotisk og fantastisk godt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 250 g reinsdyrskav
  • 1,5 ss smør til steking
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts malt kardemomme
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 beger kremost med urter , gjerne timian og rødløk
  • 5 ts rørt tyttebær

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Du kan også bruke suovas, skavet røkt reinsdyrkjøtt, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her. Retten er ikke bare supergod på tapasbordet, men egner seg også som en enkel forrett.
Bruschetta med kremost og reinsdyrskav

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 26.05.2024 15:08:54