Lun vintersalat med skav Kategori Kos Vanskelighetsgrad Enkel Tid 20–40 min En rask og superdeilig, lun vintersalat med reinsdyrskav. Passer perfekt som forrett i et vennelag! Lager du salaten som en koserett kan du beregne oppskriften til to. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 250 g reinsdyrskav 2 ss smør til steking 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper 1 ss olje til steking 100 g brokkoli 1 stk finhakket grønn chili (uten frø) 50 g mandler 2 stk gulrot i tynne strimler 100 g finstrimlet rødkål 1 pk babyspinat (á 65 g) finrevet skall og saft av 1⁄2 stk appelsin 1 ts eplecidereddik 1⁄4 ts salt 1⁄4 ts pepper Slik gjør du Fres halvtint reinsdyrskav i en varm stekepanne med smør til det er gjennomstekt, 2-4 minutter. Krydre med salt og pepper. Legg kjøttet over i en litt stor bolle. Ha litt olje i stekepannen og fres brokkoli til den er så vidt mør. Ha i chili, mandler og gulrot, fres et minutt til. Ha grønnsakene i bollen. Tilsett rødkål, babyspinat og finrevet appelsinskall (kun det gule). Klem over appelsinsaft og ha i eplecidereddik. Smak til med salt og pepper. Anrett den lune salaten i små skåler og server straks. Du kan også bruke suovas, skavet røkt reinsdyrkjøtt, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her. Har du små kokker i huset? På MatStart kan barna enkelt lære å lage lun salat med skav. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.