Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
lun vintersalat med skav
Se barnevennlig versjon av oppskriften på MatStart. Besøk matstart.no

Lun vintersalat med skav

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør til steking
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 100 g brokkoli
  • 1 stk. grønn chili
  • 50 g mandler
  • 1 stk. gulrot
  • 100 g finstrimlet rødkål
  • 1 pk babyspinat (á 65 g)
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. appelsin
  • 1 ts eplecidereddik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En rask og superdeilig, lun vintersalat med reinsdyrskav, gulrøtter, rødkål og appelsin. Perfekt når du vil kose deg litt ekstra med en god salat.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør til steking
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 100 g brokkoli
  • 1 stk. grønn chili
  • 50 g mandler
  • 1 stk. gulrot
  • 100 g finstrimlet rødkål
  • 1 pk babyspinat (á 65 g)
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. appelsin
  • 1 ts eplecidereddik

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Anrett den lune salaten i små skåler og server straks. 

Du kan også bruke suovas, skavet røkt reinsdyrkjøtt, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her.

lun vintersalat med skav

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 17.04.2024 05:13:34