Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrskav med lun kålsalat

Ingredienser

  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin
  • 1 bit tommelstor frisk ingefær
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss honning

Kålsalat:

  • 2 poser boil-in-bag ris ( velg gjerne fullkornsris )
  • 0,5 stk. rød spisskål eller rødkål
  • 350 g gulrot
  • 0,5 bunt vårløk
  • 1 ss margarin eller smør
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 0,5 pose pinjekjerner a 70g
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 beger lettrømme
Del

Reinsdyrskav med lun kålsalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Heilnorsk reinsdyrskav med asiatisk touch! Det er utrolig hvor godt reinsdyrkjøtt smaker sammen med hvitløk, ingefær, honning og soya.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin
  • 1 bit tommelstor frisk ingefær
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss honning

Kålsalat:

  • 2 poser boil-in-bag ris ( velg gjerne fullkornsris )
  • 0,5 stk. rød spisskål eller rødkål
  • 350 g gulrot
  • 0,5 bunt vårløk
  • 1 ss margarin eller smør
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 0,5 pose pinjekjerner a 70g
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 beger lettrømme

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å servere retten mer dekorativt; bruk de ytterste bladene på spisskålen som en serveringsskål - og anrett den lune salaten pent i «skålene».

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB11 31.03.2023 14:34:33