Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Aspargesbønner med bacon

Klassisk tilbehør

Det er noen retter som lever sitt liv uavhengig av trender og hva som er "hot" akkurat nå. Dette er klassiske retter som vi velger å bruke fordi vi vet at de er gode og alltid gjør suksess.

Hva er det som er trendy i år, hva skal jeg lage for å vise at jeg følger med på det som skjer på matfronten? Har jeg gått ut på moten hvis jeg bruker ruccula i salaten og hva gjorde man med all rucculaen før den ble så populær.....

Det kan  uten tvil være morsomt å følge med på hva som skjer på matfronten, lese i aviser og tidsskrifter, følge med på matprogrammer og hva kokkene foreslår. Men i vrimmelen av trender kan det være greit å ha litt basiskunnskap i bunnen, lære seg noen klassiske retter.

For når alt kommer til alt så har alle "nye" retter utspring fra klassiske retter og kjøkken. Ofte kombinasjoner av ulike retter og på tvers av matkulturer.

Rødvinssaus til biff eller lammestek er godt, fløtegratinerte poteter likeså. Prøv gjerne noe nytt, men vit at dette smaker alltid godt!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 18.04.2024 19:48:16