Lagre

Ingredienser

  • 1 stk. kålrot
  • 1 stk. gulrot
  • 2 stk. potet (melne)
  • 0,5 dl matfløte
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
Del

Kålrotstappe med potet og gulrot

(4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne kålrotstappen har flott farge og deilig smak som passer til røkt og salt kjøtt. Uunnværlig til pinnekjøttet, og nydelig til tykke skiver stekt bacon eller bayonneskinke. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

  • 1 stk. kålrot
  • 1 stk. gulrot
  • 2 stk. potet (melne)
  • 0,5 dl matfløte
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,5 ts grovkvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skrell kålrot, gulrot og poteter.
  2. Skjær rotgrønnsakene i mindre biter og kok dem i usaltet vann til de er møre.
  3. Hell av kokevannet. Damp vekk noe av fuktigheten og mos grønnsakene.
  4. Tilsett fløte og smør til passe tykk konsistens. Smak til med salt, muskat og nykvernet pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant