Ingredienser

  • 300 g frisk spinat
  • 2 stk. vårløk
  • 3 dl fløte , matfløte eller créme fraîche
  • 0,25 ts malt muskat
Del

Kremet spinat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kremet spinat er et klassisk og nydelig tilbehør til både kjøtt og fisk. Samme framgangsmåte kan brukes på mangold, grønnkål og friske nesleskudd. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 300 g frisk spinat
  • 2 stk. vårløk
  • 3 dl fløte , matfløte eller créme fraîche
  • 0,25 ts malt muskat

Slik gjør du

  1. Skyll spinaten i kaldt vann og fjern de groveste stilkene. la den renne godt av seg. Finkutt vårløken.
  2. Ha spinaten i en dyp stekepanne eller sauteringspanne og fres den til den faller sammen. Hell av væsken som danner seg.
  3. Tilsett vårløk og fløte og kok opp. La alt koke noen minutter til fløten tykner. Smak til med muskat, salt og kvernet pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant