Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pesto

Ingredienser

  • 1 potte frisk basilikum
  • 2 ss pinjekjerner
  • 1 båt hvitløk
  • ca. 1 dl olivenolje
  • 50 g revet parmesan
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Pesto

(10)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Italienske smaker er populære i Norge, og pesto er vel den mest kjente av dem. Hjemmelaget pesto smaker ekstra godt. Lag gjerne en stor porsjon, så har du for noen dager. Pesto er utrolig allsidig og kan brukes på det meste.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 potte frisk basilikum
  • 2 ss pinjekjerner
  • 1 båt hvitløk
  • ca. 1 dl olivenolje
  • 50 g revet parmesan
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen basilikum, presset hvitløk og pinjekjerner i en foodprosessor, morter eller med en stavmikser.
  2. Tilsett olje i en tynn stråle under kjøring. 
  3. Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB11 01.04.2023 04:10:32