Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Rødvinssaus er en klassisk fransk sjysaus du kan lage når du skal unne deg det beste. Sausen er vel verdt ventetiden, og egner seg aller best til storfe- og lammekjøtt.
Varier gjerne kraften etter hvilket kjøttslag du skal servere den til - altså, viltkraft til vilt, lammekraft til lam og så videre.
Server rødvinssaus til nyretapp med honningglaserte rotgrønnsaker, Lammecarré med honningglaserte rotgrønnsaker eller biff med jordskokkpuré. Smaker også nydelig til and, svin eller reinsdyr, og er nesten obligatorisk til Oksefilet wellington.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.