Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Dillstuede poteter

Ingredienser

  • 10 stk. potet
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 2 dl melk
  • 2 dl potetavkok
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • ca. 1 dl finhakket frisk dill
Del

Dillstuede poteter

(2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dillstuede poteter passer godt til røkt lammelår, spekemat og gravet kjøtt. Siden den ikke inneholder fløte og ost, så oppleves ikke retten så kraftig som fløtegratinerte poteter.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 10 stk. potet
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 2 dl melk
  • 2 dl potetavkok
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • ca. 1 dl finhakket frisk dill

Slik gjør du

  1. Skrell potetene og skjær dem i terninger. La dem koke i 15 minutter.
  2. Smelt smør i en kjele og rør inn mel.
  3. Spe med melk blandet med potetavkok under omrøring til du får en tykk saus. Smak til med salt og pepper og dill.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 24.03.2023 10:29:32