Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Dillstuede poteter

Dillstuede poteter

Ingredienser

porsjoner
  • 10 stk. potet
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 2 dl melk
  • 2 dl potetavkok
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • ca. 1 dl finhakket frisk dill
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dillstuede poteter passer godt til røkt lammelår, spekemat og gravet kjøtt. Siden den ikke inneholder fløte og ost, så oppleves ikke retten så kraftig som fløtegratinerte poteter.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 10 stk. potet
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 2 dl melk
  • 2 dl potetavkok
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • ca. 1 dl finhakket frisk dill

Slik gjør du

  1. Skrell potetene og skjær dem i terninger. La dem koke i 15 minutter.
  2. Smelt smør i en kjele og rør inn mel.
  3. Spe med melk blandet med potetavkok under omrøring til du får en tykk saus. Smak til med salt og pepper og dill.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 14:50:10