Ingredienser

  • 6 stk. store potet

Dressing:

  • 4 stk. finsnittet vårløk
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 2 ss finhakket sylteagurk, hel
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 1 boks lettrømme
  • 4 ss majones
  • 1 ss soyasaus
  • 0,5 ts tabasco
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Potetsalat

(3)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Klassisk potetsalat med rømme og majones er populær på koldtbordet og som tilbehør til grillmaten.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 6 stk. store potet

Dressing:

  • 4 stk. finsnittet vårløk
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 2 ss finhakket sylteagurk, hel
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 1 boks lettrømme
  • 4 ss majones
  • 1 ss soyasaus
  • 0,5 ts tabasco
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skrell poteter og kok dem i en kjele med vann til de er møre. Hell av kokevannet og avkjøl potetene. Del dem i passe store terninger.
  2. Bland alle ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper. 
  3. Vend potetene inn i dressingen. Sett potetsalaten kjølig et par timer før servering. 
Tilsett gjerne noen urter som du liker. Gressløk, timian og dill smaker veldig godt i potetsalat.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant