Ingredienser

  • 3 dl sjy/kraft fra steking
  • saft og finrevet skall av 1 stk. appelsin
  • 3 dl vann
  • 2 ts maisenna
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts flytende honning
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

14kcal

Energi

0.1g

Fett

0.4g

Protein

2.8g

Karbohydrater

mgmg

Jern

Del

Appelsinsaus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En frisk og god appelsinsaus som både er søt, salt og syrlig. Nydelig til kalkun, and og svinekjøtt. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 dl sjy/kraft fra steking
  • saft og finrevet skall av 1 stk. appelsin
  • 3 dl vann
  • 2 ts maisenna
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts flytende honning
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

14kcal

Energi

0.1g

Fett

0.4g

Protein

2.8g

Karbohydrater

mgmg

Jern

Slik gjør du

  1. Sil kraft/sjy om nødvendig og hell den i en kjele. Tilsett revet skall og saft fra appelsin. Kok opp.
  2. Rør maisennamel ut i litt kaldt vann og hell i kjelen mens du visper.
  3. Kok opp på nytt. Smak til med soyasaus, honning og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant