Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Appelsinsaus

Appelsinsaus

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl sjy/kraft fra steking
  • saft og finrevet skall av 1 stk. appelsin
  • 3 dl vann
  • 2 ts maisenna
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts honning
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 14 kcal
Fett 0.1 g
Protein 0.4 g
Karbohydrater 2.8 g
Jern mg mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En frisk og god appelsinsaus som både er søt, salt og syrlig. Nydelig til kalkun, and og svinekjøtt. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl sjy/kraft fra steking
  • saft og finrevet skall av 1 stk. appelsin
  • 3 dl vann
  • 2 ts maisenna
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts honning
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 14 kcal
Fett 0.1 g
Protein 0.4 g
Karbohydrater 2.8 g
Jern mg mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 29.05.2024 00:41:54