Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Ertestuing

Ingredienser

  • 4 dl tørkede grønne erter
  • 1 ss smør
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1 ts eddik, 7 %
Del

Ertestuing

(3)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ertestuing er allsidig og tradisjonelt tilbehør til mange klassikere, blant annet kjøttkaker i brun saus og lutefisk.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 dl tørkede grønne erter
  • 1 ss smør
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1 ts eddik, 7 %

Slik gjør du

  1. Bløtlegg ertene i rikelig vann over natten.
  2. Kok i rikelig med vann, etter anvisning på pakken, i ca. 1 time og 30 minutter. Tilsett mer vann hvis du trenger men pass på at det ikke er for mye vann i ertene når de er ferdig kokte. 
  3. Tilsett smør, salt, sukker og eddik. 
  4. Blir ertestuingen for tykk kan du spe med mere vann. 

Hvordan lage kjøttkaker?

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 27.01.2023 22:36:26