Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tyttebærrømme

Tyttebærrømme

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl seterrømme
  • 1 dl rørt tyttebær
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tyttebær og rømme er godt tilbehør til gravet kjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl seterrømme
  • 1 dl rørt tyttebær

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Tyttebærrømme smaker godt til mye, for eksempel gravet kjøtt, lammerull og lettsaltet røkt lammelår.

Bytt ut rømme med matlagingsyoghurt eller gresk yoghurt for en magrere variant. Smak til med litt sukker om den er for sur.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 13:32:56