Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Tyttebærrømme

Ingredienser

  • 3 dl seterrømme
  • 1 dl rørt tyttebær
Del

Tyttebærrømme

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tyttebær og rømme er godt tilbehør til gravet kjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 dl seterrømme
  • 1 dl rørt tyttebær

Slik gjør du

  1. Bland tyttebær forsiktig inn i rømmen. La gjerne sausen stå i kjøleskapet en stund for å trekke smak.

Tyttebærrømme smaker godt til mye, for eksempel gravet kjøtt, lammerull og lettsaltet røkt lammelår.

Bytt ut rømme med matlagingsyoghurt eller gresk yoghurt for en magrere variant. Smak til med litt sukker om den er for sur.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 09.02.2023 10:52:53