Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Aspargesbønner med bacon

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 400 g aspargesbønner
  • 1 ts salt
  • 8 skiver bacon
  • 1 ss smør
Del

Aspargesbønner med bacon

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lettkokte aspargesbønner surret i bacon og frest i panne. Enkelt, men likevel spennende tilbehør til alle typer kjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 400 g aspargesbønner
  • 1 ts salt
  • 8 skiver bacon
  • 1 ss smør

Slik gjør du

  1. Skjær av stilkfestet på bønnene. Kok opp en kjele med vann (ca. 1 liter) og tilsett salt. 
  2. Når vannet koker, forvell bønnene i ca. 2 minutter. Hell av kokevannet og skyll bønnene i iskaldt vann, da beholder de den fine grønnfargen.
  3. Del bønnene i 8 like store «buketter» og rull hver bukett inn i en skive bacon. Fest med en tannpirker.
  4. Stek bukettene i en stekepanne med smør til baconet er gyllent og sprøtt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB15 04.12.2022 05:44:29