Lagre

Ingredienser

  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. løk rød eller gul
  • 1 ss olje til steking
  • 1 boks tomatpuré (à 140 g)
  • 1 boks hermetiske tomater med hvitløk (à 390 g)
  • 1 ss tørket oregano
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

96kcal

Energi

3.2g

Fett

3.9g

Protein

11.1g

Karbohydrater

2.1mg

Jern

Del

Ratatouille

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ratatouille er klassisk og fargerikt tilbehør med inspirasjon fra Provence i Frankrike. Vi har laget en variant med paprika, squash, løk, tomat og krydder. Enkelt, godt og raskt tilbehør som passer til det meste!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. løk rød eller gul
  • 1 ss olje til steking
  • 1 boks tomatpuré (à 140 g)
  • 1 boks hermetiske tomater med hvitløk (à 390 g)
  • 1 ss tørket oregano
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

96kcal

Energi

3.2g

Fett

3.9g

Protein

11.1g

Karbohydrater

2.1mg

Jern

Slik gjør du

  1. Rens grønnsaker og kutt dem i store biter. Fres grønnsakene i en varm stekepanne med olje til de er møre. 

  1. Skyv grønnsakene fra midten og ha i tomatpuré. Fres tomatpuréen litt slik at råsmaken fjernes. Se til at det ikke svir seg. Vend den så sammen med grønnsakene.  

  1. Ha i hermetisk tomat og stek videre i 5 minutter. Smak til med oregano, salt og pepper.

 

Vil du runde av smaken på ratatouillen kan du også smake den til med litt sukker.

 

Server gjerne ratatouille som tilbehør til kyllingfilet og kokt ris. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant