Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tørket reinsdyrkjøtt med tyttebærømme:

Tørket reinsdyrkjøtt med tyttebærrømme

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g tørket reinsdyrkjøtt
  • 1 boks seterrømme
  • 4 ss tyttebærsyltetøy
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tørket reinsdyrkjøtt smaker nydelig sammen med denne «dippen» av rømme og tyttebær. Perfekt å pakke med i sekken som en liten tursnacks, eller å sette frem på tapasbordet. Når det er sesong for ramsløk kan du ersatte tyttebær med finkuttet ramsløk for variasjon.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g tørket reinsdyrkjøtt
  • 1 boks seterrømme
  • 4 ss tyttebærsyltetøy
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær tynne skiver av reinsdyrkjøttet.
  2. Visp rømmen til den blir tykk, vend inn tyttebærsyltetøy og smak til med salt og pepper. Hvis du skal ha med retten på tur kan du fylle tyttebærrømmen i en tett beholder med lokk. 
Det er spennende å tørke reinsdyrkjøtt selv. Se hvordan du lager tørket reinsdyrkjøtt.
 
Turmat rein

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 15.07.2024 08:13:48