Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte poteter

Ingredienser

Reinsdyrpanne:

  • 500 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl vann
  • 0,5 stk. kjøttbuljongterning
  • 4 stk. vårløk
  • 1 dl tyttebær friske eller frosne

Ovnsbakte poteter:

  • 6 stk. potet
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 300 g rosenkål
Del

Reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte poteter

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En god panne reinsdyrskav med mye smak og enkel tilberedning. Servert med rosenkål og ovnsbakte poteter er dette en klassiker hele familien vil like.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Reinsdyrpanne:

  • 500 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl vann
  • 0,5 stk. kjøttbuljongterning
  • 4 stk. vårløk
  • 1 dl tyttebær friske eller frosne

Ovnsbakte poteter:

  • 6 stk. potet
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 300 g rosenkål

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte poteter.

Reinsdyrpanne med rosenkål og ovnsbakte poteter

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 27.01.2023 04:48:59