Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Quesadilla med skav på primus

Quesadilla med skav på primus

Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør
  • 4 stk. tortillalefse
  • 200 g revet ost
  • 4 stk. finhakket vårløk
  • 0,5 pk ruccula (á 65 g)
  • 2 ss solbærsyltetøy
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 429 kcal
Fett 26 g
Protein 28 g
Karbohydrater 21 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på noe vilt godt på turen? Quesadilla med reinsdyrskav med smeltet ost og vårløk er perfekt turmat som du enkelt kan lage på primus😊. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør
  • 4 stk. tortillalefse
  • 200 g revet ost
  • 4 stk. finhakket vårløk
  • 0,5 pk ruccula (á 65 g)
  • 2 ss solbærsyltetøy

Slik gjør du

  1. Fres reinsdyrskav i en varm stekepanne med smør til det har fått en fin og brunet farge. Krydre med salt og pepper. Stek gjerne kjøttet i flere omganger, slik at det ikke blir for mye i pannen på en gang.
  2. Ha skavet over på en tallerken eller noe annet egnet. Det kan også være lurt å tørke stekepannen litt, slik at den er klar til du skal steke quesadillaen.
  3. Fordel kjøtt, vårløk og ruccola på den ene halvdelen av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen og stek i en tørr stekepanne til osten er smeltet og lefsene er sprø og gylne på begge sider. Pass på at det ikke blir for varmt underveis!

Topp med litt solbærsyltetøy til servering.

Du kan også forberede quesadillaene helt ferdig hjemme og pakke de med deg i folie i sekken. Hvis du skal steke dem på bål er det lurt å steke dem i folien. Unngå å ha dem over direkte flammer, slik at de ikke blir brent.  

Turmat rein

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11543, server:MP-PRD-WEB14 15.09.2024 19:46:57