Lagre

Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør
  • 4 stk. tortillalefse
  • 200 g revet ost
  • 4 stk. finhakket vårløk
  • 0,5 pakke ruccula (á 65 g)
  • 2 ss solbærsyltetøy
Del

Quesadilla med skav på primus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på noe vilt godt på turen? Quesadilla med reinsdyrskav med smeltet ost og vårløk er perfekt turmat som du enkelt kan lage på primus😊. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør
  • 4 stk. tortillalefse
  • 200 g revet ost
  • 4 stk. finhakket vårløk
  • 0,5 pakke ruccula (á 65 g)
  • 2 ss solbærsyltetøy

Slik gjør du

  1. Fres reinsdyrskav i en varm stekepanne med smør til det har fått en fin og brunet farge. Krydre med salt og pepper. Stek gjerne kjøttet i flere omganger, slik at det ikke blir for mye i pannen på en gang.
  2. Ha skavet over på en tallerken eller noe annet egnet. Det kan også være lurt å tørke stekepannen litt, slik at den er klar til du skal steke quesadillaen.
  3. Fordel kjøtt, vårløk og ruccola på den ene halvdelen av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen og stek i en tørr stekepanne til osten er smeltet og lefsene er sprø og gylne på begge sider. Pass på at det ikke blir for varmt underveis!

Topp med litt solbærsyltetøy til servering.

Du kan også forberede quesadillaene helt ferdig hjemme og pakke de med deg i folie i sekken. Hvis du skal steke dem på bål er det lurt å steke dem i folien. Unngå å ha dem over direkte flammer, slik at de ikke blir brent.  

Turmat rein

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant