Ingredienser

  • 250 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør til steking
  • 10 skiver baguette
  • 2 ss olje til steking

Ertepuré:

  • 200 g frosne erter
  • 0,5 båt revet hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl fløte
  • revet skall av 0,25 stk. sitron (kan sløyfes)
  • 1 stilk frisk mynte
Del

Bruschetta med reinsdyrskav

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Superenkel, fresh og digg tapasrett! Bruschetta med ertepuré - sprøtt, friskt og fargerikt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 250 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør til steking
  • 10 skiver baguette
  • 2 ss olje til steking

Ertepuré:

  • 200 g frosne erter
  • 0,5 båt revet hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl fløte
  • revet skall av 0,25 stk. sitron (kan sløyfes)
  • 1 stilk frisk mynte

Slik gjør du

  1. Skjær baguette i skiver. Stek skivene gylne i litt olje i en stekepanne. Legg stekte skiver baguette over på et ark tørkepapir slik at fettet renner av.
  2. Ha ertene i en liten kjele med revet hvitløk og smør. Varm opp og fres erter til ertene har tint. 
  3. Mos dem med en stavmikser og spe med fløte. Smak til med litt finhakket mynte, salt og pepper. 
  4. Stek halvtint reinsdyrskav raskt i en varm stekepanne med litt smør, krydre med salt og pepper.
  5. Ha en god skje ertepuré oppå hver baguettskive, topp med saftig reinsdyrskav og pynt med litt frisk mynte og nykvernet pepper. Drypp gjerne over litt god olivenolje før servering.

Bruschetta med reinsdyrskav

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant