Flatbrød med røkt reinsdyrtunge

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Reinsdyrtunge er en fantastisk delikatesse med massevis av god smak. Sammen med kremost, solbærsyltetøy og frisk timian på flatbrød passer det supert både som turmat, eller som en liten tapasrett.

Ingredienser

  • 150 g røkt reinsdyrtunge
  • 12 biter flatbrød
  • 1 pakke kremost naturell
  • 12 ts solbærsyltetøy
  • 12 kvister frisk timian til pynt

Slik gjør du

  1. Skjær reinsdyrtunge i tynne skiver.
  2. Brekk opp flatbrød i fine passende stykker og smør på et passelig lag med kremost.
  3. Legg 1-2 skiver tunge på hver flatbrødbit. Topp med en ts solbærsyltetøy og pynt eventuelt med frisk timian.

Flatbrød med reinsdyrtunge

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.