Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lefse med spekepølse av rein

Lefse med reinsdyrpølse

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g spekepølse av reinsdyr
  • 8 stk. lefse
  • 125 g snøfrisk naturell eller annen kremost
  • 0,5 pk ruccula (á 65 g)
  • 4 ts tyttebær , gjerne selvplukk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkel og smakfull turmat! Lefser med kremost, ruccula og tynne skiver spekepølse av rein. Topp med selvplukkede tyttebær eller ha noen på lur i tursekken. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g spekepølse av reinsdyr
  • 8 stk. lefse
  • 125 g snøfrisk naturell eller annen kremost
  • 0,5 pk ruccula (á 65 g)
  • 4 ts tyttebær , gjerne selvplukk

Slik gjør du

  1. Skjær spekepølse av reinsdyr i tynne skiver.
  2. Smør kremost på lefsene og legg på ruccola. Fordel spekepølse på rullene, legg på noen tyttebær eller litt tyttebærsyltetøy og rull dem sammen.
  3. Server og nyt skogens ro. 

Lefse med spekepølse av rein

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB14 30.05.2024 05:09:03