Lagre

Ingredienser

  • 250 g spekepølse av reinsdyr
  • 8 stk. lefse
  • 125 g snøfrisk naturell eller annen kremost
  • 0,5 pakke ruccula (á 65 g)
  • 4 ts tyttebær , gjerne selvplukk
Del

Lefse med reinsdyrpølse

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkel og smakfull turmat! Lefser med kremost, ruccula og tynne skiver spekepølse av rein. Topp med selvplukkede tyttebær eller ha noen på lur i tursekken. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 250 g spekepølse av reinsdyr
  • 8 stk. lefse
  • 125 g snøfrisk naturell eller annen kremost
  • 0,5 pakke ruccula (á 65 g)
  • 4 ts tyttebær , gjerne selvplukk

Slik gjør du

  1. Skjær spekepølse av reinsdyr i tynne skiver.
  2. Smør kremost på lefsene og legg på ruccola. Fordel spekepølse på rullene, legg på noen tyttebær eller litt tyttebærsyltetøy og rull dem sammen.
  3. Server og nyt skogens ro. 

Lefse med spekepølse av rein

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant