Lefse med reinsdyrpølse

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Enkel og smakfull turmat! Lefser med kremost, ruccula og tynne skiver spekepølse av rein. Topp med selvplukkede tyttebær eller ha noen på lur i tursekken. 

Ingredienser

  • 250 g spekepølse av reinsdyr
  • 8 stk. lefse
  • 125 g snøfrisk naturell eller annen kremost
  • 0,5 pakke ruccula (á 65 g)
  • 4 ts tyttebær , gjerne selvplukk

Slik gjør du

  1. Skjær spekepølse av reinsdyr i tynne skiver.
  2. Smør kremost på lefsene og legg på ruccola. Fordel spekepølse på rullene, legg på noen tyttebær eller litt tyttebærsyltetøy og rull dem sammen.
  3. Server og nyt skogens ro. 

Lefse med spekepølse av rein

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.