Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrgryte med skav på primus

Reinsdyrgryte med skav på primus

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss olje eller margarin til steking
  • 4 stk. frisk sjampinjong
  • 1 stk. rødløk
  • 3 dl kremfløte
  • 2 stk. vårløk
  • 4 stilker frisk timian (kan sløyfes)
  • 4 ss rørt tyttebær , eventuelt selvplukk fra skogen
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Reinsdyrskav er super turmat! Ta det med frossent i sekken, og stek det raskt på primusen når du er klar for middag på turen. I denne kremede reinsdyrgryta har vi stekt skavet sammen med sopp, løk og vårløk - herlig godt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss olje eller margarin til steking
  • 4 stk. frisk sjampinjong
  • 1 stk. rødløk
  • 3 dl kremfløte
  • 2 stk. vårløk
  • 4 stilker frisk timian (kan sløyfes)
  • 4 ss rørt tyttebær , eventuelt selvplukk fra skogen

Slik gjør du

Forbered deg til turen ved å kutte opp grønnsaker i mindre biter og ha det i zip-lock poser eller en liten boks. Du kan eventuelt ta med en liten fjøl og kniv, slik at du kan kutte det opp ute i det fri. 

trinn du kan merke av

Server gryta med godt brød eller litt potetmos. 

Reinsdyrgryte med skav på primus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Turmat i kulda

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 18.04.2024 15:20:02