Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Pepperkake med blåmuggost

 

Smarte tips til planleggingen: 

  1. Velg hvilke tapas som passer for deg, din anledning og ikke minst tidsramme.
  2. Ikke lag for mange forskjellige varianter. Velg heller tre forskjellige retter og server heller mye av dem.
  3. Tenk på smak. Ta utgangspunkt i en råvare og tenk på hva som passer til. Prøv deg frem.
  4. Husk å ta en liten rundtur i kjøkkenskapene før du handler. Kanskje du allerede har mange av ingrediensene? Juletapas er en fin måte å ta i bruk julematen som allerede er kjøpt inn og du har til overs. 
  5. Velg juletapas med hensyn til gjestene dine. Er det noen med allergier? Matintoleranse? Noen som ikke spiser kjøtt? Eller skalldyr?
  6. Skriv små skilt ved hver rett. Hva heter retten, hva inneholder den. 

Flere tapasretter med ost