Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruschetta med ribbe, kremost og chimichurri

Bruschetta med ribbe og chimichurri

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 2 ss nøytral olje
  • 125 g kremost naturell
  • ca. 600 g stekt ribbe

Chimichurri:

  • 25 g bladpersille
  • 2 ss frisk oregano
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl nøytral olje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Leter du etter en lekker og digg smårett i jula? Sprø bruschetta, saftig ribbe, frisk kremost og chimichurri - en perfekt kombinasjon av salte og syrlige smaker. Perfekt når du har rester av ribbe, og kanskje litt tørt brød i brødboksen. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 2 ss nøytral olje
  • 125 g kremost naturell
  • ca. 600 g stekt ribbe

Chimichurri:

  • 25 g bladpersille
  • 2 ss frisk oregano
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl nøytral olje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Topp baguetteskiver med et tykt lag kremost, en bit ribbe og frisk chimichurri, og server med en gang! 

Bruschetta med ribbe, kremost og chimichurri

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 19.06.2024 05:24:39