Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Potetkake med pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g ferdigdampet pinnekjøtt
  • 0,25 stk. kålrot
  • 0,25 stk. rødkål
  • 2 stk. gulrot
  • 5 stk. potet
  • 4 stk. egg
  • 2 ss smør til steking

Topping:

  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss lettrømme
  • 2 ss rød shiso eller annen karse
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Potetkake med rester av pinnekjøtt passer fint til julefrokosten eller som en liten lunsjrett når du har rester av pinnekjøtt. Potetkaken er enkel, smakfull og utrolig god.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g ferdigdampet pinnekjøtt
  • 0,25 stk. kålrot
  • 0,25 stk. rødkål
  • 2 stk. gulrot
  • 5 stk. potet
  • 4 stk. egg
  • 2 ss smør til steking

Topping:

  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss lettrømme
  • 2 ss rød shiso eller annen karse

Slik gjør du

trinn du kan merke av
potetkake med pinnekjøtt trinnbilder
potetkake med pinnekjøtt trinnbilder
potetkake med pinnekjøtt trinnbilder

Server med vårløk, rømme og shisokarse.

potetkake med pinnekjøtt trinnbilder

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 04:02:17