Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruschetta med ribbe, kremost og syltet rødløk

Bruschetta med ribbe og syltet løk

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 2 ss nøytral olje
  • 600 g stekt ribbe
  • 125 g kremost naturell
  • 1 dl syltet rødløk
  • 3 ss hakket bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tapas til jul? Eller en smårett å servere før julematen? Lag bruschetta med en juletvist, toppet med kremost, ribbe og syltet rødløk! Her kan du bruke rester av ribbe, eller fyre opp en mindre porsjon med ribbe i airfryer.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 2 ss nøytral olje
  • 600 g stekt ribbe
  • 125 g kremost naturell
  • 1 dl syltet rødløk
  • 3 ss hakket bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Topp bruschetta med frisk bladpersille eller ande urter, og gjerne litt kvernet pepper!

Bruschetta med ribbe, kremost og syltet rødløk

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7869, server:MP-PRD-WEB14 29.02.2024 19:18:34